Μακαρονάδα με φέτα
  • Μερίδες: 3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 5'
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20'
  • Έτοιμο σε: 25'

Υλικά

  • ½ πακέτο ζυμαρικά της επιλογής σας
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 250γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 6-7 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κουτ.σούπας ξερό δυόσμο
  • 1 ντομάτα σε κυβάκια για το σερβίρισμα
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1
Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό αλλά δεν τα στραγγίζετε.

Βήμα 2
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλετε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του.

Βήμα 3
Προσθέτετε στο τηγάνι τη φέτα και τα μυρωδικά και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνετε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα.

Βήμα 4
Ανακατεύετε καλά πάνω στη φωτιά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά σας και σερβίρετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένη ντομάτα.

Πηγή: http://www.olivemagazine.gr/recipe/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%B1/

Comments are closed.